Post by piewinticabi on Feb 12, 2022 4:53:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Reklam çok reklam!
Oyun, uzun uğraşlardan sonra ödülden 5/10 dolar uzakta bırakır Her olay bu şekilde İlerlemek için uzun zaman, ilerici karakterler elde etmek için harcamak için kaşındırır. Oh, tamam Başlangıçta 'işçi' ve 'kuluçka ağacı' yükseltmelerini satın almak için 15/20 dolar harcamak temelde bir zorunluluktur. Bunlar olmadan, bu bir oyun değildir. Tüm 'piyango' tipi ikramiyeler açıkça manipülatiftir. Oyun mu? Yüksek sesle gülmek. Tamam, Canavar Efsaneleri. Sen kazandın
Oyun oldukça güzel ama öğretici uzun, bu yüzden öğreticiyi atla düğmesine basabilir misiniz? Ayrıca kişi oyuna başladığında ona en az 5.000 yiyecek, 5.000 altın ve 100 mücevher verin lütfen bu güncellemeyi yapın ve ayrıca bir kişi oynayıp 2 saatten fazla kaldığında onlara bir fiyat veya başka bir şey verin.
oyun çok eylenceli yapıyor herkeze
Kardeşim adamlar sebepsiz yere giden yollardan engelliyorsunuz bu nasıl bir iş bunu bir çözüm bulun
Bu oyun benim için gerçekten sıkıcı olmaya başladı çünkü içinde her şey hileli. Tekerlek, tüm zorluklar ve diğer her şey. Kelimenin tam anlamıyla iyi canavarlar kazanmanın tek yolu gerçek para ödemek, başka yolu yok çünkü her şey hileli. Rün sandıkları ve çok oyunculu sandıklar bile hileli. Hayatımda bu kadar açgözlü bir firma görmedim. Kaldırma
Onunla oynamak çok eğlenceli. Bu uygulamayla saatlerce oynuyorum, 12 saat veya daha fazla bir şey sadece çok eğlenceli olduğunu söylüyorum, denemek zorundasın!
Bu oyunu bir süredir oynuyorum ve harika. Bu oyunda reklam yok.
Monster Legends: Collect them!: İndir Pc içinload
diye bir şey yok kaçmaktayken destek kuluçka makinesi sında yumurtaya takılı tutulan oyunu sildim yeniden yükledim başka dosyada denedim ama çözüm yok ne hediye geliyor nede sorun çözülüyor
Muq bir oyun çok seviyorum
Tamam ben sana bir de ben sana bir de ak Parti sıralarından alkışlar ve bu artan bu gün çok çok seviyorum seni seviyorum ve i Şerif
Sagol un butun canavarlar cok pahalı bide paralı bazı lan g****ı BİRAZ UCUZ YAP UCUZ 😠😠
Harika bir oyunlakin Çiftleştirmeyi iptal etmek yada kuluçkayı iptal etmek harika olur. Amma yinede çok güzel♥
Son guncellemeden onca 75 de hata veriyodu hala veriyo nasıl guncelleme
Elmas çok zor ve oyun ptw
Monster Legends Strategia vjj
Car Parking Multiplayer Simulation elu
Adam küresel de küfürleri söylüyor 10 kişi rapor ediyo ben sus diyorum yasaklanan ben oluyorum
Mitik gelmeseydi mitikler oyunu güçlendirici oyun oynamak ve eskiden zor bir ve bu sevimli olan karakter'leri bir aylık bir hesap topluyor. Fenomenlere özel canavarlar ile neredeyse tamamen bitecek bir oyunu ve mitik sınıfının zorlu ilede bitecek bir oyunu mahvettiniz vanoss vb.,mitik sınıfı gelmeseydi cogunada sahibim mitic sınıfının bu arada buna yönelik saçmalık 60. Seviye bir mistik ile 120 seviye efsanevi yenil
Mene bil oyunok hiç kim almasin ıöne men bir yıldız berdim oı üçün 1 ıldız berdym hyç kim almasyn bu oyun dine açma işlemi 69 prsent durıa açmayıan oıunlary play store näçün goıalarınaıje näkıran a!!! !!!!!!!
Harika bir oyun ama artık oyuna giremiyorum bile. Oyunum yüklendiğinde çöküyor. Süper sinir bozucu. Geri bildirim bile gönderdim ve hala hiçbir şey değişmedi.
Berbat bir şey, iyi ejderhalar değerli taşlara mal olurken, değerli taşları elde etmek gerçekten zor. Sorun şu ki, eğer iyi olmak istiyorsanız, bu çoğunlukla oynamak için ödemeli bir oyundur. Bir sonraki güncellemede mücevher almayı kolaylaştırmanızı ve bunu kolaylaştırmak için ödeme yapmanıza gerek kalmamanızı tavsiye ederim. (Düzenleme: 14 Şubat 2021, Lanet olsun sizler kimseyi dinlemiyorsunuz değil mi?)
Oyun bu gece açıldı ve ödediğim prim bir anda gitti. Oyun birden çok kez çöktü ve arkadaşlara hediye vermek zar zor işe yarıyor. Gerekli mücevherlerin fiyatları gerçek dünya parasıyla çok yüksek. Canavarların özel yetenekleri tamamen rastgeledir, biz onu hiç kontrol edemeyiz ve %5'lik bir yüzde, bunların gerçekleşmesi için çok küçük.
Oyun iyi güzel ama hem yemek hemen bitiyor, hem de neredeyse her şey elmas istiyor. O yol 3 hak yıldız ediyor
Uygulama evde wifi kullanırken bile donmaya devam ettiği için hüsrana uğradım, bu kadar çok reklamdan sonra bir dönüşü kaybetmeme ve düzeltmelerini dilememe neden oldu
Oldukça güzel bir oyun hoşuma gidiyor ama savaşlar çok zor ve domates toplamak zor.
Çok iyi bir oyun, reklamlar sık sık olmuyor ve fazla gecikme olmuyor ve dürüst olmak gerekirse neredeyse mükemmel
3 aydır rahat oynuyorum. Geliştiricilerin aslında hiçbir şey için altın bağışladığınız bir etkinliği vardı. Evet, feragatname dediler: bir şey alabilirsin ya da almayabilirsin ama benim düşüncelerimdi.. bir geliştirici oyun içi altınınızı gerçekten bedavaya alır mıydı? Evet, aslında yapıyorlar. 3 milyon altınım vardı ve 1 milyon bağışladım. Hiçbir şeyim yok. Silindi ve Socialpoint tarafından geliştirilen hiçbir şeyi bir daha asla oynatmayacak.
Bu oyunu yeniden yükledim ve... Eskiden "iyi"ydim ama şimdi efsaneler var. Tamamen yeni bir içerik dalgası ekleyen tamamen yeni bir seviye eklemelerine bayılıyorum. Tamamen yeni bir oyun gibi, kullandığım karakterleri tamamen değiştirmem gerekecek. Tek değiştireceğim şey adımı tekrar değiştirebilmek, pls😭. Bu oyunu seviyorum 10/10 harika çalışmaya devam edin!
Facebook'a bağlanmama izin vermiyor. Bağlantı hatası. İyi bir bağlantım var. Bunu tamir et.
monster legends para hilesi oyunu android club oyun marimarti.es 2022.01.20. neo monsters full apk arşivleri ANDROID OYUN CLUB Monster Legends Elmas Hilesi
Güzel bir oyun ama reklamlar ödül almak için reklamlara girdiğimde reklam donuyor ve bitirmesi biraz zaman alıyor
Bu oyuna bayılırım ilk çıktığında hep oynardım beni neyin bıraktığını hatırlamıyorum ama geri döndüğümde beni neyin bırakmak istediğini biliyorum.. üst düzey insanlara o kadar çok hitap ediyorsunuz ki kendi tanrılarını düşündüklerini.. oyun etkinlikleri herkes için olmalı..hiçbir şekilde oyun daha kolay olsun ama herkese eşit olsun demiyorum.. eskiden öyleydi.. ve bundan bahsetmiyorum Kazanmak için ödeyin beyler fiyatlarınız o kadar yüksek ki, kazanmak için ödeyen insanlar zaten kaybediyor..
oyun güzel ama daha çok şey ver
Oyun güzel internet kullandıramıyor internet yok diyor. Ve çiftleşme ve yumurtadan çıkması çok uzun sürüyor.
Hmm. Çok oyunculu savaşlar konusunda ciddisiniz, benim 3 lv15'im 3 lv115'e karşı kalıntı teçhizatlı (kesinlikle kayıp) puan kaybetmektense kaybedilmiş bir savaşta savaşmayı reddetmek
Ben oyunu beyendim her şey Elmas istiyor onun yerine Paris dese daha iyi olabilir ya bize fazlan Elmas ayeti daha iyi olabilir
Monster Legends gerçekten harika bir oyun. Birçok benzersiz canavar ve çok oyunculu çok adil. Sadece olumsuz tarafı, bazı teklifler ve satın almalar, verdikleri çok az kaynak için biraz pahalıdır. Diğer bir dezavantaj ise çarkıfelektir, yuvarlandığında sizi her zaman mümkün olan en düşük ödülle ödüllendirir ve daha iyi bir şey için yaklaşık 5 veya 10 kez tekrar atmanız gerekir. Çarkıfelek, bulunduğunuz seviye için daha büyük ödüllere sahip olmalı ve "jackpot" kazanma şansınız daha yüksek olmalıdır.
HER ŞEY için para ödemezseniz reklam izlemekten kurtulamazsınız. ID OYNAMAK İÇİN OYNAMAK DIŞINDA OYNAMAYI DURDUR
Oynaması ücretsiz, yarı eğlenceli. Kesinlikle sıradan oyuncular için bir oyun DEĞİLDİR. Rekabet etmek için ödeme yapın ve "ödüller" için birçok finansman reklamı izleyin. Canavarlar sürekli eklendi ve hızla modası geçti. Kendinizi alakalı kalmak için para ödüyor bulacaksınız... Facebook sayfasına bakmanız yeterli.
Güzel bir oyun ama bazen pvp sistemi pek adil olmuyor. Oyunda çok az hata var.
daha cok ada gelmeli habitat ekleyemiyoruz kabul etmiyor
Monster Legends, 2015'te ilk oynadığım zamana göre kesinlikle değişti. Eskiden oynamaktan heyecan duyacağım harika canavarlar ve savaşlar içeren eğlenceli bir oyundu. Yaratıcı görünümlü canavarlar ve yeni canavarlar yaratmak için bir üreme özelliği vardı. Ama şimdi, kazan-öde oyununa dönüşmesi dışında hepsi aynı. Beni çok rahatsız eden bir diğer şey ise oyunun bir çok tasarımını ve grafiğini değiştirmiş olmaları. Örneğin, bu kadar uzun süre orijinal yoldan baktıktan sonra habitatlar aynı değildir.
Oyunda alev ejderi vb. alevli ejderler 20 lvlden yukqri cikartirkan hata aliyorum hatada= oyun tekrar yukleyin tersler giten birseyler var bu konusa bir guncelleme gelene kadar 2 yıldız