Post by piewinticabi on Feb 12, 2022 4:44:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Ресурс глюків кодів ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
Я люблю цю гру 😍 😍😍 Але нам потрібно більше монет, щоб оновити кухню. В рамках оновлення кухні буде завершено лише цю частину ресторану
Закінчив грати в Токіо, більше 2 місяців тому чекав наступного округу... Наступного рівня.
Я б поставив нам п’ять зірок, але мені не подобається той факт, що для того, щоб вимкнути музику, весь звук вимкнено, я хотів би мати можливість просто вимкнути музику.
Хороша гра, але не Хороша. Я кажу, що про цю гру нудно
Яка супер гра. Мені це подобається.... тому я поставив йому 5 зірок, а також трохи важко
Dragon City Mobile Simülasyon hucv
Ця гра хороша, але як щодо реклами, яку я хочу поставити п'ять зірок5⃣5⃣5⃣5⃣5⃣, але реклама ерітетована hhhhh🤔🤔
Я б поставив більше зірок, якби гра не обдурила мене з моїх кексів. Я розблокував набори наклейок для нових клієнтів, і я отримав 43 кексів із 25. Я пішов і пізніше забрав свої кекси в грі, і він викинув 18 моїх кексів, тому що зараз я можу тримати лише 25. Це не чесно. Я хотів би додати скріншот...!!!
Мій досвід чудовий, тому що поки мої клієнти достатньо терплячі, щоб чекати на їжу, і мене вражає, що я можу отримати безкоштовні діаманти в кінці моїх сеансів, коли я закінчу готувати для моєї зустрічі з людьми
Повинна бути настройка для вимкнення звуків. Мені не потрібно було б вимкнути звук чи бути застуканим у важливому місці з цим реготом. Смішно. Видалити
2 зірки, тому що до рівня 40 не було жодної помилки, але після цього не вистачає клієнтів, і я навіть не можу очистити рівень 14, тому що в мене закінчилося клієнтів, що це??
Я не вилізаю з телефону гра бомбезна 💣💣 рекомендую💜
Сподобалося, але змушує купувати (відмовляється завантажувати рекламу), тому це обманює вас. Я ненавиджу обман
Багато реклами..
Деякі ресторани хороші, але деякі дійсно погані😅😅
Гарне використання гри, тому що в ній так багато реклами, що перериває
Хороший дуже розважальний гарний вбивця часу
Я закохаюсь у цю гру кожен день 😍 💕 ❤
Це фантастична гра, але для мікробів ми повинні бачити рекламу, і це так багато реклами змінює це
Дуже мила і проста гра. Це було дійсно добре продумано. Запрограмовано також дуже добре. Тому я дуже рекомендую цю гру любителям кулінарних ігор!!
Мені дуже подобається ця гра. Але коли ви досягнете певних рівнів, ви не зможете просунутися без необхідності купувати підсилювачі. Деякі рівні здавалися сфальсифікованими, і ви не можете пройти.
Абсолютно дуже довга реклама. Багато доповнень. Додати 30 секунд. Ти ідіот! Зробіть це хоча б коротку рекламу!
Я ставлю 5 зірок, тому що ця гра дуже цікава та цікава. але ми хочемо щось оновити, наприклад каструлю, такі тарілки. Мені подобається цей додаток зараз. Раніше, щоб завантажити цю гру, мені не подобалася ця гра, але зараз мені дуже подобається ця гра 💚💜💛
Я сподіваюся, що ця гра залишиться такою, якою є. Досить ідеально поки що. Чудова графіка, звук та анімація. Зараз також дуже щедрий на винагороди. Чудово дивитися і чудово грати. Подобається колекція карток для нових клієнтів і той факт, що звукові ефекти повідомляють вам, коли ви досягнете останнього елемента комбінації. Дуже мило. Чудова робота розробників над цим. У мене є шляхи, але поки що 5+ у всьому, що я шукаю. Дякую!
Ця гра така огидна. Ці рівні гарні до 32, після чого ця гра не настільки корисна, що й приносить задоволення. Тому я ставлю 1 зірку і ненавиджу цю гру 👎👎😤😤🤦♀️🤦♀️
Tsk Це добре на першому рівні гри, але якщо ви перейдете на 54 рівень, це важко, тому що ви можете купувати клієнтів у своєму самоцвіті, але цього недостатньо, тому що ви можете купити 3 рази клієнтів, щоб перейти на інший рівень😤😡😠
खाना पकाने का सपना कैज़ुअल गेम uscg
Це весела гра.Однак я закінчив рівень Нью-Йорка, і коли таксі й літак під’їжджають до наступного міста, нічого не відбувається, коли я натискаю кнопку GO. Це кінець гри чи є ще рівні для гри
Дуже гарна гра і мені подобається.thnx для цієї гри
Мені подобається гра 1 u скоротити час очікування наступної гри мінімум на 15 хвилин
Ненавиджу, тому що після гри за одне очко повинна бути реклама. Треба так довго чекати завершення реклами. Будь ласка, я так ненавиджу рекламу!!!!
Супер!!!
Дуже багато реклами .... Але в самому грі класна
Я не можу відкрити гру, щоб грати в Рим. Виправте це або поверніть мої гроші, які я не можу використати. Поки це не буде вирішено, я ставлю йому 3 зірки.
Я завершив приготування пончиків, тепер я більше не можу. І коли я виходжу з гри і повертаюся до неї пізніше в той же день, вона не дасть мені клієнтів, я повинен видалити та перевстановити гру, щоб знову запрацювала гра щоразу, коли я виходжу.
Дивовижна гра! Шкода, що кожна гра/рівень триває максимум 1 м. Вона має тривати щонайменше 3 млн. до нашої ери, але отримати діаманти важко, а підвищення дороге. Крім того, гра змушує мене втратити кілька бонусів, кажучи, що я щось розбив: це теж чутливий, і там також написано, що я кинув морозиво, коли навіть не торкався до нього. У Токіо НЕ ДОДАВ!!! Ви можете це виправити?? ні додавання, ні безкоштовного підвищення тощо. ДОДАТКИ Не грайте
Cooking Dream Alkalmi nip
Довелося видалити. Занадто глючно
Гра весела, коли я можу грати. Мене постійно виганяють з гри, повертаючись на головний екран. Не можу насолоджуватися грою, в яку не можу грати.
Гра раптово зависла, коли мені виповнився 21 рік, і в той же час з’явилося запитання, щоб вибрати відповідь. Але не міг.
Блюки. Люблю цю гру, але не можу рухатися вперед, хоча всі рівні пройдено. :[
Я навіть не можу завантажити цю гру. Я пробував 100 разів, але все одно не завантажується. Будь ласка, я прошу вас вирішити цю проблему, будь ласка!!!🙏🙏🙏🙏
Гарна гра і хороша гра. Я люблю кулінарні ігри
Забагато реклами, будь ласка, покращте її
Було добре до 34 рівня, другого етапу, клієнти занадто швидко втрачали терпіння, щоб не відставати. Виправте це, і ви отримаєте п’ять зірок. Редагувати: я вже вичерпав більшість із них, і все одно це не допомагає.
Одне додавання відбувається в середині гри, і воно не проходить через 30 секунд, а також відразу після закриття програми, додавання відбувається після ще одного рівня, воно відбувається знову
Забагато вимушеної реклами. Ви почали надавати мені можливість дивитися рекламу. Потім ти почав змушувати мене дивитися. Ви б отримали 5 зірок, якби не було стільки реклами. І так, я знаю, що ви ПОВИННІ мати рекламу.
Багато вмісту, включаючи місії, які можна відтворювати. Колись мені центру потрібно було витратити власні гроші на покупку ресурсів, оскільки їх досить легко заробити в грі. Чудовий вбивця часу, який стає дедалі складнішим, але завжди веселим.
Гра дійсно хороша, але занадто багато реклами для кожного рівня змінено. Дуже дратівлива і довга реклама. Також це приводить мене до Play Store для встановлення програми, навіть якщо я закриваю рекламу після довгих 20-ти секунд очікування. Нарешті видалити цю програму!