|
Post by karlpro123 on Apr 18, 2014 17:40:52 GMT
Mängusisene kasutajanimi: Romaji Foorumi kasutajanimi: KarlPro123 Lühike tutvustus: Olen siis 12 aastane Tallinna poiss, kes mängib vabal ajal EstoniaMC Faction serverit. Kuna ma tean, et mõned inimesed teevad endale baasi, ja hiljem griifitakse see ära, siis on võimalus see, et nad hakkavad sellepärast karjuma/ülbistsema, sellepärast, et nende baas ära griifitakse jne. Ja sellepärast peab silma peal hoidma, et nad ei hakkaks ropendama / sõimama neid inimesi, kes nende baasi griifisid. Ma aitan inimesi siis, kui nad abi vajavad. Ma ei ropenda ega karju teiste Omanike ega liikmete peale ja olen kõigi vastu viisakas. Vanus: 12 Eelnevad kogemused: Oskan panna protti, olen olnud mitmes serveris moderaator, admin, omanik jne... PermissionEx, Essentials, WorldEdit, WorldGuard jne pluginaid oskan, ja on peas kõik commandid mis peab teadma. Miks just Sina? Miks just mina pean siis olema?? Kohe ütlen teile [ Ma olen viisakas inimene teiste liikmete vastu. Ma ei hakka vinguma kui mu baas läheb katki kellegi poolt. Hoian korda serveris ja olen piisavalt aktiivne. Ma ei käitu halvasti ühel ega teisel moel, kuna tean reegleid ja serveri tingimusi. Olen olnud hea moderaator, admin, omanik, teistes serverites. Ja mind on ka kiidetud mitu korda. Soovin olla teie serveri Moderaator!
|
|